Achternaam AbdeljawadMeer weten over de achternaam Abdeljawad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeljawad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeljawad leven.

De Abdeljawad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeljawad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeljawad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeljawad

Bekijk kaart van de achternaam Abdeljawad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeljawad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeljawad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeljawad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeljawad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeljawad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeljawad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeljawad in de wereld

 1. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (710)
 2. Tunesië Tunesië (177)
 3. Marokko Marokko (136)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (93)
 5. Egypte Egypte (49)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (15)
 7. Jordanië Jordanië (7)
 8. Zweden Zweden (5)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 10. Libanon Libanon (3)
 11. Turkije Turkije (3)
 12. Canada Canada (2)
 13. Australië Australië (1)
 14. België België (1)
 15. Algerije Algerije (1)
 16. Engeland Engeland (1)
 17. Ierland Ierland (1)
 18. Koeweit Koeweit (1)
 19. Libië Libië (1)
 20. Oman Oman (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeljawad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeljawad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeljawad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeljawad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljawad. Dit komt doordat de achternaam Abdeljawad vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdeljawad veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdeljawad, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeljawad, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeljawad, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeljawad met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdeljaouad
 2. Abdelwahad
 3. Abdeljalak
 4. Abdeljalal
 5. Abdel gawad
 6. Abdeljabar
 7. Abdelaal
 8. Abdelfatah
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdeljaber
 12. Abdelmajid
 13. Abdelmalak
 14. Abdelraza
 15. Abdelsalam
 16. Abdelsayed
 17. Abdelwahab
 18. Abdul-ahad
 19. Abdulahad
 20. Abdeljabbar
 21. Abdeljalil
 22. Abdelmayid
 23. Abdeluahid
 24. Abdelwahid
 25. Abdelhamed
 26. Abdelouahad
 27. Abdelkamal
 28. Abdelwahed
 29. Abdelhalak
 30. Abdeluahed
 31. Abdel aal
 32. Abdel abas
 33. Abdelmagid
 34. Abdellawi
 35. Abdeljaoued
 36. Abdelazid
 37. Abdel-salam
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelali