Achternaam AbdeljaouedMeer weten over de achternaam Abdeljaoued is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeljaoued in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeljaoued leven.

De Abdeljaoued achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeljaoued, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeljaoued zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeljaoued

Bekijk kaart van de achternaam Abdeljaoued

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeljaoued ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeljaoued draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeljaoued die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeljaoued vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeljaoued zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeljaoued onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeljaoued in de wereld

 1. Tunesië Tunesië (52)
 2. Frankrijk Frankrijk (3)
 3. Zwitserland Zwitserland (2)
 4. Duitsland Duitsland (1)
 5. Algerije Algerije (1)
 6. Polen Polen (1)
 7. Senegal Senegal (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeljaoued hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeljaoued in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeljaoued de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeljaoued een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdeljaoued veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdeljaoued, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeljaoued, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeljaoued, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeljaoued met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdeljaouad
 2. Abdeljaber
 3. Abdeljawad
 4. Abdellaoui
 5. Abdelsayed
 6. Abdelhamed
 7. Abdelwahed
 8. Abdeluahed
 9. Abdelraouf
 10. Abdelmaoula
 11. Abdelaoui
 12. Abdallaoui
 13. Abdelhafid
 14. Abdelhamid
 15. Abdelkader
 16. Abdelkamel
 17. Abdelkazem
 18. Abdellouli
 19. Abdelmajid
 20. Abdelmalek
 21. Abdelmanje
 22. Abdelmoula
 23. Abdelmoumen
 24. Abdelnour
 25. Abdelouahed
 26. Abdelqader
 27. Abdelhassen
 28. Abdelatef
 29. Abdeljabbar
 30. Abdelouahd
 31. Abdelmadjid
 32. Abdulsayed
 33. Abdelouadoud
 34. Abdeljalil
 35. Abdelmayid
 36. Abdeluahid
 37. Abdelwahad
 38. Abdelwahid
 39. Abdeljalak
 40. Abdeljalal