Achternaam AbdelhassenMeer weten over de achternaam Abdelhassen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelhassen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelhassen leven.

De Abdelhassen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelhassen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelhassen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelhassen

Bekijk kaart van de achternaam Abdelhassen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelhassen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelhassen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelhassen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelhassen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelhassen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelhassen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelhassen in de wereld

 1. Irak Irak (89948)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (11)
 3. Algerije Algerije (1)
 4. Libanon Libanon (1)
 5. Oman Oman (1)
 6. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelhassen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelhassen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelhassen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelhassen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelhassen. Dit komt doordat de achternaam Abdelhassen vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelhassen veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelhassen, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelhassen, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelhassen, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelhassen met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelhossein
 2. Abdelbasset
 3. Abdelhamed
 4. Abdelhanin
 5. Abdelhakem
 6. Abdelmohsen
 7. Abdelmassih
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhady
 10. Abdelhafid
 11. Abdelhak
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelhamid
 15. Abdelhay
 16. Abdeljaber
 17. Abdelkader
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkazem
 20. Abdelkhalek
 21. Abdelmalek
 22. Abdelmanje
 23. Abdelmessih
 24. Abdelmoumen
 25. Abdelqader
 26. Abdelrahman
 27. Abdelsayed
 28. Abdelatef
 29. Abdelhai
 30. Abdelkhaleq
 31. Abdelasis
 32. Abdelhaq
 33. Abdelhabib
 34. Abdelwahed
 35. Abdelkarin
 36. Abdel naser
 37. Abdelhalak
 38. Abdeluahed
 39. Abdulmateen
 40. Abdulhanan