Achternaam AbdelmassihMeer weten over de achternaam Abdelmassih is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelmassih in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelmassih leven.

De Abdelmassih achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelmassih, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelmassih zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelmassih

Bekijk kaart van de achternaam Abdelmassih

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelmassih ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelmassih draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelmassih die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelmassih vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelmassih zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelmassih onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelmassih in de wereld

 1. Egypte Egypte (305)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (47)
 3. Frankrijk Frankrijk (23)
 4. Zweden Zweden (18)
 5. Brazilië Brazilië (12)
 6. Engeland Engeland (12)
 7. Canada Canada (9)
 8. Australië Australië (5)
 9. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 11. België België (2)
 12. Libanon Libanon (1)
 13. Mexico Mexico (1)
 14. Polen Polen (1)
 15. Qatar Qatar (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelmassih hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelmassih in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelmassih de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelmassih een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmassih. Dit komt doordat de achternaam Abdelmassih vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelmassih stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmassih.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelmassih hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmassih maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelmassih veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelmassih, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelmassih, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelmassih, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelmassih met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelmessih
 2. Abdelmajid
 3. Abdelmalik
 4. Abdelmalki
 5. Abdelhassen
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelmayid
 8. Abdelasis
 9. Abdelbasset
 10. Abdelmagid
 11. Abdelmadjit
 12. Abdulmesih
 13. Abdelah
 14. Abdelali
 15. Abdelatif
 16. Abdelaziz
 17. Abdelfatah
 18. Abdelfattah
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhafid
 21. Abdelhakim
 22. Abdelhalim
 23. Abdelhamid
 24. Abdelkarim
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdellaoui
 28. Abdellati
 29. Abdellatif
 30. Abdelmalak
 31. Abdelmalek
 32. Abdelmanje
 33. Abdelnabi
 34. Abdelrahim
 35. Abdulmalik
 36. Abdelgadir
 37. Abdelhossein
 38. Abdelati
 39. Abdeljalil
 40. Abdelhai