Achternaam AbdeljaberMeer weten over de achternaam Abdeljaber is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeljaber in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeljaber leven.

De Abdeljaber achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeljaber, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeljaber zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeljaber

Bekijk kaart van de achternaam Abdeljaber

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeljaber ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeljaber draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeljaber die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeljaber vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeljaber zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeljaber onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeljaber in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (139)
 2. Engeland Engeland (7)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 4. Bahrein Bahrein (4)
 5. Colombia Colombia (1)
 6. Duitsland Duitsland (1)
 7. Algerije Algerije (1)
 8. Wales Wales (1)
 9. Italië Italië (1)
 10. Jordanië Jordanië (1)
 11. Koeweit Koeweit (1)
 12. Libanon Libanon (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeljaber hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeljaber in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeljaber de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeljaber een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdeljaber enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdeljaber hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljaber maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeljaber, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeljaber, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeljaber met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdeljabar
 2. Abdelkader
 3. Abdelqader
 4. Abdeljabbar
 5. Abdelkabir
 6. Abdeljawad
 7. Abdelkamel
 8. Abdelkazem
 9. Abdelmalek
 10. Abdelnabi
 11. Abdelsayed
 12. Abduljabbar
 13. Abdelgadir
 14. Abdelatef
 15. Abdeljalil
 16. Abdelkbir
 17. Abdelkebir
 18. Abdelhamed
 19. Abdeljalak
 20. Abdeljalal
 21. Abdelhabib
 22. Abdelwahed
 23. Abdelkadir
 24. Abdelhakem
 25. Abdeljebbar
 26. Abdel naser
 27. Abdeluahed
 28. Abdul jabar
 29. Abdel abas
 30. Abdel-kader
 31. Abdulkader
 32. Abdel kader
 33. Abdeljaoued
 34. Abdalahe
 35. Abdela
 36. Abdelaal
 37. Abdelah
 38. Abdelali
 39. Abdelatif
 40. Abdelaziz