Achternaam Abdel-kaderMeer weten over de achternaam Abdel-kader is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel-kader in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel-kader leven.

De Abdel-kader achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel-kader, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel-kader zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel-kader

Bekijk kaart van de achternaam Abdel-kader

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel-kader ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel-kader draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel-kader die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel-kader vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel-kader zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel-kader onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel-kader in de wereld

 1. Egypte Egypte (1891)
 2. Tsjaad Tsjaad (481)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (278)
 4. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië (36)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (29)
 6. Spanje Spanje (11)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Rusland Rusland (7)
 9. Canada Canada (7)
 10. Denemarken Denemarken (7)
 11. Engeland Engeland (6)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (5)
 13. Oostenrijk Oostenrijk (3)
 14. Duitsland Duitsland (3)
 15. Frankrijk Frankrijk (3)
 16. Venezuela Venezuela (2)
 17. Kameroen Kameroen (2)
 18. Cuba Cuba (2)
 19. Libanon Libanon (2)
 20. Zweden Zweden (1)
 21. Senegal Senegal (1)
 22. Togo Togo (1)
 23. Bulgarije Bulgarije (1)
 24. Bahrein Bahrein (1)
 25. Zwitserland Zwitserland (1)
 26. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 27. Djibouti Djibouti (1)
 28. Algerije Algerije (1)
 29. Gabon Gabon (1)
 30. Schotland Schotland (1)
 31. Italië Italië (1)
 32. Comoren Comoren (1)
 33. Koeweit Koeweit (1)
 34. Niger Niger (1)
 35. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel-kader hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel-kader in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel-kader de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel-kader een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdel-kader stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel-kader.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel-kader veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel-kader, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdel-kader, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdel-kader, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdel-kader met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelkader
 2. Abd-el-kader
 3. Abdel kader
 4. Abdelqader
 5. Abdelkadir
 6. Abdulkader
 7. Abdeljaber
 8. Abdelkamel
 9. Abdelkazem
 10. Abdul-qadir
 11. Abdulkadir
 12. Abdoulkader
 13. Abdelgadir
 14. Abdel-hadi
 15. Abdel naser
 16. Abdelkabir
 17. Abdel kamel
 18. Abdel-salam
 19. Abdel-sattar
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhady
 22. Abdelkarim
 23. Abdelkhalek
 24. Abdelmalek
 25. Abdelouahed
 26. Abdelsayed
 27. Abdul-amir
 28. Abdul-basir
 29. Abdul-hadi
 30. Abdul-kareem
 31. Abdul-karim
 32. Abdul-wadud
 33. Abdul-zahir
 34. Abdel-wahab
 35. Abdel-wahid
 36. Abdel-zahra
 37. Abdelatef
 38. Abdelkhaleq
 39. Abdelkbir
 40. Abdelkebir