Achternaam AbdoulkaderMeer weten over de achternaam Abdoulkader is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdoulkader in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdoulkader leven.

De Abdoulkader achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdoulkader, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdoulkader zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdoulkader

Bekijk kaart van de achternaam Abdoulkader

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdoulkader ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdoulkader draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdoulkader die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdoulkader vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdoulkader zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdoulkader onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdoulkader in de wereld

 1. Djibouti Djibouti (3645)
 2. Niger Niger (3306)
 3. Frankrijk Frankrijk (121)
 4. Kameroen Kameroen (56)
 5. Burkina Faso Burkina Faso (44)
 6. Qatar Qatar (6)
 7. Zweden Zweden (5)
 8. België België (4)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 10. Benin Benin (2)
 11. Canada Canada (1)
 12. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 13. Duitsland Duitsland (1)
 14. India India (1)
 15. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdoulkader hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdoulkader in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdoulkader de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdoulkader een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdoulkader hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoulkader maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdoulkader, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdoulkader, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdoulkader met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdulkader
 2. Abdelkader
 3. Abdulkadir
 4. Abdelqader
 5. Abdoulaye
 6. Abdelkadir
 7. Abd-el-kader
 8. Abdoulkarim
 9. Abdel-kader
 10. Abdel kader
 11. Abdeljaber
 12. Abdelkamel
 13. Abdelkazem
 14. Abdul-amir
 15. Abdul-qadir
 16. Abdulhadi
 17. Abdulkareem
 18. Abdulkarim
 19. Abdullayev
 20. Abdoulahi
 21. Abdullaev
 22. Abdelgadir
 23. Abdulsayed
 24. Abdoulie
 25. Abdul amir
 26. Abdul gadir
 27. Abdoullah
 28. Abdelkabir
 29. Abdalkarem
 30. Abdulsatar
 31. Abdulaev
 32. Abdoullahi
 33. Abdullayew
 34. Abdoul aziz
 35. Abdoula
 36. Abdalahe
 37. Abdelhadi
 38. Abdelhady
 39. Abdelkarim
 40. Abdelkhalek