Achternaam Abdel kaderMeer weten over de achternaam Abdel kader is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel kader in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel kader leven.

De Abdel kader achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel kader, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel kader zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel kader

Bekijk kaart van de achternaam Abdel kader

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel kader ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel kader draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel kader die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel kader vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel kader zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel kader onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel kader in de wereld

 1. Egypte Egypte (1983)
 2. Algerije Algerije (498)
 3. Niger Niger (92)
 4. Venezuela Venezuela (12)
 5. Spanje Spanje (7)
 6. Engeland Engeland (7)
 7. Zweden Zweden (5)
 8. Canada Canada (4)
 9. Noorwegen Noorwegen (2)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. Cuba Cuba (1)
 12. Mali Mali (1)
 13. Senegal Senegal (1)
 14. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel kader hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel kader in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel kader de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel kader een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdel kader enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel kader. Dit komt doordat de achternaam Abdel kader vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdel kader stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel kader.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel kader veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel kader, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelkader
 2. Abdel-kader
 3. Abdelqader
 4. Abdelkadir
 5. Abd-el-kader
 6. Abdel naser
 7. Abdulkader
 8. Abdel kamel
 9. Abdeljaber
 10. Abdelkamel
 11. Abdelkazem
 12. Abdulkadir
 13. Abdoulkader
 14. Abdelgadir
 15. Abdel hadi
 16. Abdel sada
 17. Abdul gadir
 18. Abdelkabir
 19. Avad el kader
 20. Abdel razek
 21. Abdel dayem
 22. Abdel raeeb
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelkarim
 26. Abdelkhalek
 27. Abdelmalek
 28. Abdelouahed
 29. Abdelsayed
 30. Abdul-qadir
 31. Abdel-hadi
 32. Abdelatef
 33. Abdelkhaleq
 34. Abdelkbir
 35. Abdelkebir
 36. Abdelhamed
 37. Abdelkamal
 38. Abdelwahed
 39. Abdelkarin
 40. Abdeladim