Achternaam AbdulsatarMeer weten over de achternaam Abdulsatar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdulsatar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdulsatar leven.

De Abdulsatar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdulsatar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdulsatar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdulsatar

Bekijk kaart van de achternaam Abdulsatar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdulsatar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdulsatar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdulsatar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdulsatar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdulsatar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdulsatar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdulsatar in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (104162)
 2. Filipijnen Filipijnen (164)
 3. Egypte Egypte (153)
 4. Qatar Qatar (41)
 5. India India (20)
 6. Irak Irak (16)
 7. Nigeria Nigeria (11)
 8. Engeland Engeland (6)
 9. Zweden Zweden (6)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 12. Malawi Malawi (4)
 13. Canada Canada (2)
 14. Thailand Thailand (2)
 15. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 16. Duitsland Duitsland (1)
 17. Maleisië Maleisië (1)
 18. Mozambique Mozambique (1)
 19. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdulsatar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdulsatar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdulsatar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdulsatar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdulsatar. Dit komt doordat de achternaam Abdulsatar vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdulsatar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdulsatar, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdulsatar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdulsatar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdulsatar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul satar
 2. Abdul-sattar
 3. Abdul sattar
 4. Abdulsalam
 5. Abdel-sattar
 6. Abdelfatah
 7. Abdelsalam
 8. Abdul-ahad
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-salam
 11. Abdul-samad
 12. Abdulahad
 13. Abdulatif
 14. Abduljabbar
 15. Abdulkadir
 16. Abdullatif
 17. Abdulsayed
 18. Abdul amir
 19. Abdel sattar
 20. Abdul samad
 21. Abdulhanan
 22. Abdulrazak
 23. Abdulwahab
 24. Abdul jabar
 25. Abdulkader
 26. Abdeljabar
 27. Abdel-salam
 28. Abdelaal
 29. Abdelatif
 30. Abdelfattah
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdellati
 35. Abdellatif
 36. Abdelmalak
 37. Abdelqader
 38. Abdelraza
 39. Abdelsayed
 40. Abdelwahab