Achternaam Abdul sattarMeer weten over de achternaam Abdul sattar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul sattar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul sattar leven.

De Abdul sattar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul sattar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul sattar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul sattar

Bekijk kaart van de achternaam Abdul sattar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul sattar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul sattar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul sattar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul sattar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul sattar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul sattar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul sattar in de wereld

 1. Egypte Egypte (11135)
 2. Afghanistan Afghanistan (941)
 3. Maldiven Maldiven (622)
 4. India India (137)
 5. Pakistan Pakistan (80)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (48)
 7. Maleisië Maleisië (7)
 8. Zweden Zweden (6)
 9. Brazilië Brazilië (2)
 10. Noorwegen Noorwegen (2)
 11. Thailand Thailand (2)
 12. Canada Canada (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. Singapore Singapore (1)
 15. Syrië Syrië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul sattar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul sattar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul sattar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul sattar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul sattar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul sattar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul sattar, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul-sattar
 2. Abdel sattar
 3. Abdul satar
 4. Abdel-sattar
 5. Abdulsatar
 6. Abdul jabbar
 7. Abdul samad
 8. Abdul jabar
 9. Abdel fattah
 10. Abdelfattah
 11. Abdul-jabbar
 12. Abdul-salam
 13. Abdul-samad
 14. Abduljabbar
 15. Abdul amir
 16. Abdul rahman
 17. Abdul razzaq
 18. Abdul latif
 19. Abdel salam
 20. Abdel sada
 21. Abdul gadir
 22. Abdul gafoor
 23. Abdul razzag
 24. Abdul hanan
 25. Abdulsalam
 26. Abdul shakoor
 27. Abdul hannan
 28. Abdul nasir
 29. Abdul faththah
 30. Abdul mannan
 31. Abdul gadhir
 32. Abdul razaq
 33. Abdul shukur
 34. Abdel-salam
 35. Abdelfatah
 36. Abdelsalam
 37. Abdul-ahad
 38. Abdul-amir
 39. Abdul-basir
 40. Abdul-gafoor