Achternaam Abdul majidMeer weten over de achternaam Abdul majid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul majid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul majid leven.

De Abdul majid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul majid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul majid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul majid

Bekijk kaart van de achternaam Abdul majid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul majid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul majid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul majid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul majid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul majid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul majid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul majid in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (114835)
 2. Irak Irak (26613)
 3. Jemen Jemen (4760)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (3411)
 5. Koeweit Koeweit (1909)
 6. Syrië Syrië (1493)
 7. Oman Oman (1351)
 8. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (742)
 9. Egypte Egypte (549)
 10. Jordanië Jordanië (56)
 11. Nigeria Nigeria (56)
 12. Singapore Singapore (47)
 13. Oeganda Oeganda (40)
 14. India India (34)
 15. Filipijnen Filipijnen (34)
 16. Maleisië Maleisië (31)
 17. Maldiven Maldiven (29)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (15)
 19. Brazilië Brazilië (10)
 20. Libanon Libanon (9)
 21. Zweden Zweden (9)
 22. Thailand Thailand (8)
 23. Engeland Engeland (6)
 24. Afghanistan Afghanistan (5)
 25. Noorwegen Noorwegen (4)
 26. Canada Canada (3)
 27. Wales Wales (2)
 28. Spanje Spanje (1)
 29. Guyana Guyana (1)
 30. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul majid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul majid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul majid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul majid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul majid enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul majid. Dit komt doordat de achternaam Abdul majid vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul majid stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul majid.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul majid veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul majid, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul-majid
 2. Abdelmajid
 3. Abdul hamid
 4. Abdul majeed
 5. Abdul malik
 6. Abdul-hamid
 7. Abdul-wahid
 8. Abdulhamid
 9. Abdulmalik
 10. Abdelmadjid
 11. Abdelmayid
 12. Abdelmjid
 13. Abdul aziz
 14. Abdul amir
 15. Abdul latif
 16. Abdel wahid
 17. Abdul karim
 18. Abdul gadir
 19. Abdul samad
 20. Abdul jalil
 21. Abdul nasir
 22. Abdul bari
 23. Abdel hamid
 24. Abdul qawi
 25. Abdelmagid
 26. Abdul halim
 27. Abdelhafid
 28. Abdelhamid
 29. Abdelmalik
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-aziz
 33. Abdul-baqi
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-karim
 39. Abdul-qadir
 40. Abdul-rahim