Achternaam Abdul bariMeer weten over de achternaam Abdul bari is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul bari in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul bari leven.

De Abdul bari achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul bari, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul bari zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul bari

Bekijk kaart van de achternaam Abdul bari

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul bari ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul bari draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul bari die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul bari vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul bari zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul bari onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul bari in de wereld

 1. Egypte Egypte (5583)
 2. Pakistan Pakistan (1986)
 3. Afghanistan Afghanistan (76)
 4. Maldiven Maldiven (39)
 5. India India (15)
 6. Maleisië Maleisië (10)
 7. Nigeria Nigeria (9)
 8. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (3)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Schotland Schotland (1)
 11. Filipijnen Filipijnen (1)
 12. Zweden Zweden (1)
 13. Singapore Singapore (1)
 14. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul bari hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul bari in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul bari de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul bari een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul bari enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul bari hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul bari maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul bari, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul bari, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul bari met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-baqi
 2. Abdul karim
 3. Abdul baree
 4. Abdel baki
 5. Abdul qawi
 6. Abdelbari
 7. Abdulbaki
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-hadi
 10. Abdul-karim
 11. Abdulahi
 12. Abdulai
 13. Abdulghani
 14. Abdulhadi
 15. Abdulkarim
 16. Abdullahi
 17. Abdulnabi
 18. Abdelbaki
 19. Abdul aziz
 20. Abdul amir
 21. Abdul majid
 22. Abdul ghani
 23. Abdul hamid
 24. Abdel hadi
 25. Abdul latif
 26. Abdul gadir
 27. Abdul jalil
 28. Abdul rauf
 29. Abdul-ali
 30. Abdul nasir
 31. Abdul haq
 32. Abdul malik
 33. Abdul jabar
 34. Abdel nabi
 35. Abdel-bary
 36. Abdul halim
 37. Abdalahi
 38. Abdallahi
 39. Abdelali
 40. Abdelghani