Achternaam Abdul-baqiMeer weten over de achternaam Abdul-baqi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-baqi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-baqi leven.

De Abdul-baqi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-baqi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-baqi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-baqi

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-baqi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-baqi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-baqi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-baqi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-baqi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-baqi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-baqi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-baqi in de wereld

 1. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (199)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (10)
 3. Engeland Engeland (2)
 4. Jordanië Jordanië (2)
 5. Bahrein Bahrein (1)
 6. Egypte Egypte (1)
 7. Ghana Ghana (1)
 8. Indonesië Indonesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-baqi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-baqi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-baqi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-baqi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-baqi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-baqi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul-baqi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-baqi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdul-basir
 2. Abdul-hadi
 3. Abdul-haqq
 4. Abdul-ali
 5. Abdul bari
 6. Abdulbaki
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-aziz
 9. Abdul-ghani
 10. Abdul-hakim
 11. Abdul-hamid
 12. Abdul-jalil
 13. Abdul-karim
 14. Abdul-majid
 15. Abdul-qadir
 16. Abdul-rahim
 17. Abdul-raziq
 18. Abdul-wahid
 19. Abdul-wakil
 20. Abdul-zahir
 21. Abdulahi
 22. Abdulai
 23. Abdulghani
 24. Abdulhadi
 25. Abdulhaqq
 26. Abdullahi
 27. Abdulnabi
 28. Abdul-latif
 29. Abdel-hadi
 30. Abdelbaki
 31. Abdul haq
 32. Abdel baki
 33. Abdul qawi
 34. Abdelbari
 35. Abdel-bary
 36. Abdalahi
 37. Abdallahi
 38. Abdelali
 39. Abdelghani
 40. Abdelhadi