Achternaam Abdul-haqqMeer weten over de achternaam Abdul-haqq is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-haqq in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-haqq leven.

De Abdul-haqq achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-haqq, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-haqq zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-haqq

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-haqq

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-haqq ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-haqq draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-haqq die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-haqq vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-haqq zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-haqq onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-haqq in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (107)
 2. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (33)
 3. Canada Canada (7)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 6. Bermuda Bermuda (1)
 7. Egypte Egypte (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-haqq hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-haqq in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-haqq de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-haqq een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul-haqq enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-haqq stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-haqq.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul-haqq hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-haqq maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul-haqq veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul-haqq, zoals we kunnen zien.

 1. Abdulhaqq
 2. Abdul-baqi
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul haq
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-ghani
 7. Abdul-hakim
 8. Abdul-hamid
 9. Abdul-khaliq
 10. Abdul-raziq
 11. Abdulahad
 12. Abdulghani
 13. Abdulhadi
 14. Abdel-hadi
 15. Abdelhaq
 16. Abdullha
 17. Abdul-ali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhady
 21. Abdelhak
 22. Abdelhay
 23. Abdul-amir
 24. Abdul-aziz
 25. Abdul-basir
 26. Abdul-ghafar
 27. Abdul-ghafur
 28. Abdul-hameed
 29. Abdul-jalil
 30. Abdul-karim
 31. Abdul-majid
 32. Abdul-qadir
 33. Abdul-rahim
 34. Abdul-rasul
 35. Abdul-razzaq
 36. Abdul-salam
 37. Abdul-samad
 38. Abdul-shakur
 39. Abdul-wadud
 40. Abdul-wahid