Achternaam Abdul-shakurMeer weten over de achternaam Abdul-shakur is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-shakur in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-shakur leven.

De Abdul-shakur achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-shakur, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-shakur zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-shakur

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-shakur

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-shakur ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-shakur draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-shakur die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-shakur vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-shakur zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-shakur onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-shakur in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-shakur hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-shakur in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-shakur de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-shakur een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-shakur. Dit komt doordat de achternaam Abdul-shakur vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-shakur stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-shakur.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul-shakur hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-shakur maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdul-ghafur
 2. Abdul shukur
 3. Abdul-ghafar
 4. Abdul-hakim
 5. Abdul shakoor
 6. Abdul-ahad
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-ghafoor
 10. Abdul-ghani
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-khaliq
 15. Abdul-qadir
 16. Abdul-rasul
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-wadud
 21. Abdul-wakil
 22. Abdul-zahir
 23. Abdulhakim
 24. Abdulsatar
 25. Abdul satar
 26. Abdul-hakeem
 27. Abdel-salam
 28. Abdel-sattar
 29. Abdelhak
 30. Abdelhakim
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-baqi
 33. Abdul-gafoor
 34. Abdul-hameed
 35. Abdul-jabbar
 36. Abdul-jalil
 37. Abdul-karim
 38. Abdul-majid
 39. Abdul-qayyum
 40. Abdul-quddus