Achternaam Abdul-ghafurMeer weten over de achternaam Abdul-ghafur is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-ghafur in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-ghafur leven.

De Abdul-ghafur achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-ghafur, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-ghafur zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-ghafur

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-ghafur

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-ghafur ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-ghafur draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-ghafur die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-ghafur vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-ghafur zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-ghafur onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-ghafur in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 2. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (5)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 4. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-ghafur hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-ghafur in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-ghafur de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-ghafur een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul-ghafur veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul-ghafur, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul-ghafur, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul-ghafur, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul-ghafur met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-ghafar
 2. Abdul-ghafoor
 3. Abdul-shakur
 4. Abdul-gafoor
 5. Abdul-ghani
 6. Abdelghafour
 7. Abdul ghafoor
 8. Abdul-ahad
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-haqq
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rasul
 18. Abdul-wadud
 19. Abdul-zahir
 20. Abdulghani
 21. Abdul ghani
 22. Abdul gadir
 23. Abdul gafoor
 24. Abdul ghanee
 25. Abdul shukur
 26. Abdelghani
 27. Abdelhafid
 28. Abdul-aziz
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-hameed
 31. Abdul-jabbar
 32. Abdul-jalil
 33. Abdul-karim
 34. Abdul-majid
 35. Abdul-qayyum
 36. Abdul-quddus
 37. Abdul-rahim
 38. Abdul-raziq
 39. Abdul-salam
 40. Abdul-samad