Achternaam Abdul ghaniMeer weten over de achternaam Abdul ghani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul ghani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul ghani leven.

De Abdul ghani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul ghani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul ghani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul ghani

Bekijk kaart van de achternaam Abdul ghani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul ghani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul ghani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul ghani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul ghani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul ghani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul ghani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul ghani in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (97339)
 2. Egypte Egypte (10891)
 3. Afghanistan Afghanistan (557)
 4. Brazilië Brazilië (49)
 5. Maldiven Maldiven (39)
 6. Singapore Singapore (34)
 7. Maleisië Maleisië (27)
 8. Zweden Zweden (19)
 9. Thailand Thailand (16)
 10. Engeland Engeland (9)
 11. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (9)
 12. Canada Canada (7)
 13. Jemen Jemen (4)
 14. Schotland Schotland (2)
 15. Filipijnen Filipijnen (2)
 16. Spanje Spanje (1)
 17. Frankrijk Frankrijk (1)
 18. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul ghani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul ghani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul ghani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul ghani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul ghani enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul ghani stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul ghani.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul ghani hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul ghani maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul ghani veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul ghani, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul-ghani
 2. Abdulghani
 3. Abdel ghani
 4. Abdelghani
 5. Abdul ghanee
 6. Abdel mghani
 7. Abdul-hadi
 8. Abdulhadi
 9. Abdelgani
 10. Abdul hamid
 11. Abdel hadi
 12. Abdul gadir
 13. Abdul hanan
 14. Abdul ganee
 15. Abdul bari
 16. Abdul haq
 17. Abdul qawi
 18. Abdelrhani
 19. Abdul halim
 20. Abdelhadi
 21. Abdul-ahad
 22. Abdul-baqi
 23. Abdul-ghafar
 24. Abdul-ghafur
 25. Abdul-hakim
 26. Abdul-hamid
 27. Abdul-haqq
 28. Abdul-khaliq
 29. Abdulahad
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdulhakim
 33. Abdulhamid
 34. Abdulhaqq
 35. Abdulkhalil
 36. Abdullahi
 37. Abdulnabi
 38. Abdulrahman
 39. Abdel-hadi
 40. Abdelhai