Achternaam AbdulianMeer weten over de achternaam Abdulian is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdulian in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdulian leven.

De Abdulian achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdulian, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdulian zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdulian

Bekijk kaart van de achternaam Abdulian

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdulian ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdulian draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdulian die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdulian vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdulian zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdulian onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdulian in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (48)
 2. Israël Israël (16)
 3. Iran Iran (1)
 4. Syrië Syrië (1)
 5. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdulian hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdulian in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdulian de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdulian een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdulian. Dit komt doordat de achternaam Abdulian vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdulian stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdulian.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdulian hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdulian maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdulan
 2. Abdula
 3. Abdulah
 4. Abdulai
 5. Abdulla
 6. Abdullah
 7. Abdulrab
 8. Avdalian
 9. Abduli
 10. Abdala
 11. Abdali
 12. Abdalla
 13. Abdallah
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelhak
 18. Abdelhay
 19. Abdelilah
 20. Abdella
 21. Abdellah
 22. Abdilla
 23. Abdillah
 24. Abdola
 25. Abdul
 26. Abdulahad
 27. Abdulahi
 28. Abdulghani
 29. Abdulhadi
 30. Abdulhaqq
 31. Abdullahi
 32. Abdullahu
 33. Abdulle
 34. Abdulnabi
 35. Avdalyan
 36. Abdollah
 37. Abdalah
 38. Abdullaev
 39. Abdoulie
 40. Abdelhai