Achternaam AbdelganiMeer weten over de achternaam Abdelgani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelgani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelgani leven.

De Abdelgani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelgani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelgani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelgani

Bekijk kaart van de achternaam Abdelgani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelgani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelgani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelgani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelgani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelgani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelgani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelgani in de wereld

 1. Egypte Egypte (275)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (14)
 3. Soedan Soedan (9)
 4. Rusland Rusland (8)
 5. Qatar Qatar (6)
 6. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 7. Spanje Spanje (3)
 8. Jordanië Jordanië (2)
 9. Zweden Zweden (2)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 11. Algerije Algerije (2)
 12. Frankrijk Frankrijk (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. Israël Israël (1)
 15. Libië Libië (1)
 16. Marokko Marokko (1)
 17. Tunesië Tunesië (1)
 18. Oeganda Oeganda (1)
 19. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)
 20. Australië Australië (1)
 21. Canada Canada (1)
 22. Colombia Colombia (1)
 23. Duitsland Duitsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelgani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelgani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelgani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelgani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelgani enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelgani stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelgani.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelgani hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelgani maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelgani veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelgani, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelghani
 2. Abdelali
 3. Abdelhadi
 4. Abdellahi
 5. Abdellati
 6. Abdelnabi
 7. Abdulghani
 8. Abdelgadir
 9. Abdelati
 10. Abdelhai
 11. Abdelhanin
 12. Abdelbaki
 13. Abdelaati
 14. Abdelaali
 15. Abdellali
 16. Abdelahi
 17. Abdel ghani
 18. Abdelrhani
 19. Abdelbari
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelhady
 29. Abdelhafid
 30. Abdelhak
 31. Abdelhakim
 32. Abdelhalim
 33. Abdelhamid
 34. Abdelhay
 35. Abdelkarim
 36. Abdella
 37. Abdellah
 38. Abdellaoui
 39. Abdellatif
 40. Abdelli