Achternaam AbduallahMeer weten over de achternaam Abduallah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abduallah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abduallah leven.

De Abduallah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abduallah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abduallah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abduallah

Bekijk kaart van de achternaam Abduallah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abduallah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abduallah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abduallah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abduallah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abduallah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abduallah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abduallah in de wereld

 1. Soedan Soedan (2240)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1988)
 3. Egypte Egypte (1190)
 4. Pakistan Pakistan (67)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (9)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Maleisië Maleisië (5)
 9. Zweden Zweden (5)
 10. Jemen Jemen (4)
 11. Eritrea Eritrea (4)
 12. Irak Irak (4)
 13. Nigeria Nigeria (4)
 14. Canada Canada (3)
 15. Filipijnen Filipijnen (3)
 16. Israël Israël (2)
 17. Jordanië Jordanië (2)
 18. Oeganda Oeganda (1)
 19. Antigua en Barbuda Antigua en Barbuda (1)
 20. Brazilië Brazilië (1)
 21. Engeland Engeland (1)
 22. Georgië Georgië (1)
 23. India India (1)
 24. Kenia Kenia (1)
 25. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 26. Koeweit Koeweit (1)
 27. Kazachstan Kazachstan (1)
 28. Rusland Rusland (1)
 29. Syrië Syrië (1)
 30. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abduallah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abduallah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abduallah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abduallah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduallah. Dit komt doordat de achternaam Abduallah vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abduallah stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduallah.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abduallah hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduallah maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abduallah veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abduallah, zoals we kunnen zien.

 1. Abd-allah
 2. Abdallah
 3. Abdullah
 4. Abd allah
 5. Abdeallah
 6. Abdalla
 7. Abdallahi
 8. Abdellah
 9. Abdillah
 10. Abdulah
 11. Abdulla
 12. Abdullahi
 13. Abdullahu
 14. Abdollah
 15. Abdalah
 16. Aabdullah
 17. Abdoullah
 18. Abdalaah
 19. Abdala
 20. Abdalahe
 21. Abdalahi
 22. Abdelah
 23. Abdelilah
 24. Abdella
 25. Abdellahi
 26. Abdilla
 27. Abdillahi
 28. Abdollahi
 29. Abdula
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdulle
 33. Abdulrab
 34. Abdullaev
 35. Abdelelah
 36. Abdelillah
 37. Abdulian
 38. Abdellilah
 39. Abdall
 40. Abdullha