Achternaam Abdallahi



Meer weten over de achternaam Abdallahi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdallahi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdallahi leven.

De Abdallahi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdallahi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdallahi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdallahi

Bekijk kaart van de achternaam Abdallahi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdallahi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdallahi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdallahi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdallahi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdallahi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdallahi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdallahi in de wereld

 1. Mauritanië Mauritanië (11060)
 2. Somalië Somalië (441)
 3. Nigeria Nigeria (306)
 4. Djibouti Djibouti (150)
 5. Frankrijk Frankrijk (120)
 6. Algerije Algerije (118)
 7. Niger Niger (60)
 8. Spanje Spanje (24)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (18)
 10. Egypte Egypte (4)
 11. Marokko Marokko (4)
 12. Mali Mali (4)
 13. Zweden Zweden (4)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (3)
 15. Kameroen Kameroen (2)
 16. Syrië Syrië (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Oeganda Oeganda (1)
 19. Brazilië Brazilië (1)
 20. Canada Canada (1)
 21. Zwitserland Zwitserland (1)
 22. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 23. Ethiopië Ethiopië (1)
 24. Engeland Engeland (1)
 25. Griekenland Griekenland (1)
 26. Guinee-Bissau Guinee-Bissau (1)
 27. Iran Iran (1)
 28. Kenia Kenia (1)
 29. Portugal Portugal (1)
 30. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 31. Soedan Soedan (1)
 32. Senegal Senegal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdallahi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdallahi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdallahi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdallahi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdallahi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdallahi. Dit komt doordat de achternaam Abdallahi vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdallahi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdallahi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdallahi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdallahi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdalahi
 2. Abdallah
 3. Abdellahi
 4. Abdillahi
 5. Abdollahi
 6. Abdullahi
 7. Abd-allah
 8. Abdalahe
 9. Abdalla
 10. Abdallaoui
 11. Abdellah
 12. Abdellati
 13. Abdillah
 14. Abdulahi
 15. Abdullah
 16. Abdullahu
 17. Abdollah
 18. Abdoulahi
 19. Abdalah
 20. Abduallah
 21. Abd allah
 22. Abdellali
 23. Abdalaah
 24. Abdoullahi
 25. Avdullahi
 26. Abdelahi
 27. Abdalnabi
 28. Abdeallah
 29. Abdellawi
 30. Abdala
 31. Abdali
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelhadi
 35. Abdelilah
 36. Abdella
 37. Abdellaoui
 38. Abdellatif
 39. Abdelli
 40. Abdelnabi