Achternaam AbdelhaqMeer weten over de achternaam Abdelhaq is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelhaq in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelhaq leven.

De Abdelhaq achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelhaq, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelhaq zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelhaq

Bekijk kaart van de achternaam Abdelhaq

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelhaq ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelhaq draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelhaq die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelhaq vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelhaq zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelhaq onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelhaq in de wereld

 1. Marokko Marokko (579)
 2. Egypte Egypte (366)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (239)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (92)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (46)
 6. Jordanië Jordanië (8)
 7. Zwitserland Zwitserland (6)
 8. Canada Canada (5)
 9. Israël Israël (2)
 10. Finland Finland (1)
 11. Frankrijk Frankrijk (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Ierland Ierland (1)
 14. Koeweit Koeweit (1)
 15. Maleisië Maleisië (1)
 16. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelhaq hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelhaq in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelhaq de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelhaq een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelhaq. Dit komt doordat de achternaam Abdelhaq vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelhaq hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelhaq maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelhaq veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelhaq, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelhaq, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelhaq, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelhaq met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelhak
 2. Abdelhay
 3. Abdelhai
 4. Abdela
 5. Abdelaal
 6. Abdelah
 7. Abdelhadi
 8. Abdelhady
 9. Abdella
 10. Abdellah
 11. Abdulhaqq
 12. Abdul haq
 13. Abdala
 14. Abdalla
 15. Abdallah
 16. Abdel
 17. Abdelali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhafid
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelhamid
 23. Abdelilah
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdelli
 27. Abdelnabi
 28. Abdelraza
 29. Abdelwahab
 30. Abdilla
 31. Abdillah
 32. Abdola
 33. Abdul-haqq
 34. Abdula
 35. Abdulah
 36. Abdulahad
 37. Abdulai
 38. Abdulhadi
 39. Abdulla
 40. Abdullah