Achternaam Abdul-ghafarMeer weten over de achternaam Abdul-ghafar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-ghafar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-ghafar leven.

De Abdul-ghafar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-ghafar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-ghafar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-ghafar

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-ghafar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-ghafar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-ghafar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-ghafar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-ghafar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-ghafar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-ghafar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-ghafar in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (3)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-ghafar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-ghafar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-ghafar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-ghafar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul-ghafar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-ghafar. Dit komt doordat de achternaam Abdul-ghafar vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-ghafar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-ghafar.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul-ghafar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul-ghafar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul-ghafar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-ghafur
 2. Abdul-ghafoor
 3. Abdul-gafoor
 4. Abdul-ghani
 5. Abdul-shakur
 6. Abdul ghafoor
 7. Abdul-ahad
 8. Abdul-amir
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-hakim
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-jabbar
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-zahir
 21. Abdulghani
 22. Abdelghafour
 23. Abdul ghani
 24. Abdul gadir
 25. Abdul gafoor
 26. Abdulhanan
 27. Abdul hanan
 28. Abdulrahaman
 29. Abdulsatar
 30. Abdul ghanee
 31. Abdul satar
 32. Abdul jabar
 33. Abdul-malak
 34. Abdel-salam
 35. Abdel-sattar
 36. Abdelghani
 37. Abdelhafid
 38. Abdul-aziz
 39. Abdul-baqi
 40. Abdul-hameed