Achternaam Abdul-wahhabMeer weten over de achternaam Abdul-wahhab is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-wahhab in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-wahhab leven.

De Abdul-wahhab achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-wahhab, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-wahhab zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-wahhab

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-wahhab

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-wahhab ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-wahhab draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-wahhab die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-wahhab vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-wahhab zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-wahhab onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-wahhab in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (37)
 2. Egypte Egypte (9)
 3. Irak Irak (1)
 4. Nigeria Nigeria (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-wahhab hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-wahhab in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-wahhab de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-wahhab een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul-wahhab, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul-wahhab, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul-wahhab met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdel-wahab
 2. Abdulwahab
 3. Abdelwahab
 4. Abdul-ahad
 5. Abdul-rahman
 6. Abdul-wahid
 7. Abdelouahhab
 8. Abdel wahab
 9. Abdalwahab
 10. Abdel-rahman
 11. Abdelouahab
 12. Abdul-jabbar
 13. Abdul-rahim
 14. Abdul-rashid
 15. Abdul-razzaq
 16. Abdul-salam
 17. Abdul-samad
 18. Abdul-sattar
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wakil
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulahad
 23. Abdulrahman
 24. Abdel-wahid
 25. Abdul-raheem
 26. Abdel-zahra
 27. Abdelwahad
 28. Abdul rahman
 29. Abd el wahab
 30. Abdul-malak
 31. Abdel-salam
 32. Abdel-sattar
 33. Abdelrahman
 34. Abdul-amir
 35. Abdul-azeez
 36. Abdul-aziz
 37. Abdul-baqi
 38. Abdul-basir
 39. Abdul-gafoor
 40. Abdul-ghafar