Achternaam AbdalwahabMeer weten over de achternaam Abdalwahab is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdalwahab in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdalwahab leven.

De Abdalwahab achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdalwahab, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdalwahab zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdalwahab

Bekijk kaart van de achternaam Abdalwahab

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdalwahab ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdalwahab draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdalwahab die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdalwahab vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdalwahab zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdalwahab onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdalwahab in de wereld

 1. Soedan Soedan (5040)
 2. Egypte Egypte (854)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (835)
 4. Irak Irak (31)
 5. Qatar Qatar (22)
 6. Pakistan Pakistan (12)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 8. Libië Libië (4)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 10. Jordanië Jordanië (2)
 11. Maleisië Maleisië (2)
 12. Zweden Zweden (2)
 13. Jemen Jemen (2)
 14. Australië Australië (1)
 15. Denemarken Denemarken (1)
 16. Frankrijk Frankrijk (1)
 17. Marokko Marokko (1)
 18. Nigeria Nigeria (1)
 19. Nederland Nederland (1)
 20. Rusland Rusland (1)
 21. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdalwahab hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdalwahab in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdalwahab de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdalwahab een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdalwahab enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalwahab. Dit komt doordat de achternaam Abdalwahab vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdalwahab stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalwahab.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdalwahab hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalwahab maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdelwahab
 2. Abdulwahab
 3. Abdel-wahab
 4. Abdelwahad
 5. Abdel wahab
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdallah
 9. Abdallahi
 10. Abdelouahab
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-wahhab
 13. Abdulahad
 14. Abdalah
 15. Abdalmalak
 16. Abdelwahid
 17. Abdelwahed
 18. Abdelouhab
 19. Abdeloihab
 20. Abdalaah
 21. Abdalahmad
 22. Abd el wahab
 23. Abd-allah
 24. Abdala
 25. Abdalla
 26. Abdallaoui
 27. Abdelaal
 28. Abdelah
 29. Abdelfatah
 30. Abdelhak
 31. Abdelhay
 32. Abdeljawad
 33. Abdellah
 34. Abdellahi
 35. Abdelmalak
 36. Abdelrahim
 37. Abdelrahman
 38. Abdelraza
 39. Abdelsalam
 40. Abdillah