Achternaam Abdel-zahraMeer weten over de achternaam Abdel-zahra is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel-zahra in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel-zahra leven.

De Abdel-zahra achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel-zahra, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel-zahra zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel-zahra

Bekijk kaart van de achternaam Abdel-zahra

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel-zahra ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel-zahra draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel-zahra die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel-zahra vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel-zahra zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel-zahra onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel-zahra in de wereld

 1. Irak Irak (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel-zahra hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel-zahra in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel-zahra de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel-zahra een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel-zahra. Dit komt doordat de achternaam Abdel-zahra vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdel-zahra, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdel-zahra, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdel-zahra met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdel zahra
 2. Abdel-rahman
 3. Abdul-zahir
 4. Abdel-wahab
 5. Abdel-wahid
 6. Abdel-lah
 7. Abdel-bary
 8. Abdel-salam
 9. Abdel-sattar
 10. Abdelah
 11. Abdelilah
 12. Abdellah
 13. Abdellahi
 14. Abdelouahab
 15. Abdelouahed
 16. Abdelrahim
 17. Abdelrahman
 18. Abdelraza
 19. Abdelwahab
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-rahman
 23. Abdul-wahhab
 24. Abdul-wahid
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelelah
 27. Abdelouahd
 28. Abdeluahid
 29. Abdelwahad
 30. Abdelwahid
 31. Abdelouahad
 32. Abdelouahhab
 33. Abdelwahed
 34. Abdel wahid
 35. Abdel wahab
 36. Abdel sada
 37. Abdelouahid
 38. Abdeluahed
 39. Abdelahi
 40. Abdel sahib