Achternaam Abdel-baryMeer weten over de achternaam Abdel-bary is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel-bary in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel-bary leven.

De Abdel-bary achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel-bary, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel-bary zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel-bary

Bekijk kaart van de achternaam Abdel-bary

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel-bary ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel-bary draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel-bary die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel-bary vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel-bary zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel-bary onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel-bary in de wereld

 1. Egypte Egypte (366)
 2. Duitsland Duitsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel-bary hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel-bary in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel-bary de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel-bary een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdel-bary hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel-bary maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel-bary veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel-bary, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelbari
 2. Abdelhady
 3. Abdelhay
 4. Abdul-baqi
 5. Abdel-zahra
 6. Abdel-hadi
 7. Abdelkbir
 8. Abdelbaki
 9. Abdul bari
 10. Abdel baki
 11. Abdel-lah
 12. Abdeljabar
 13. Abdel-salam
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhak
 21. Abdelilah
 22. Abdeljaber
 23. Abdelkarim
 24. Abdella
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdellati
 28. Abdelnabi
 29. Abdelnour
 30. Abdelraza
 31. Abdul-basir
 32. Abdul-hadi
 33. Abdul-haqq
 34. Abdul-karim
 35. Abdel-wahab
 36. Abdel-wahid
 37. Abdelelah
 38. Abdeljabbar
 39. Abdelati
 40. Abdelouahd