Achternaam AbdeljabbarMeer weten over de achternaam Abdeljabbar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeljabbar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeljabbar leven.

De Abdeljabbar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeljabbar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeljabbar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeljabbar

Bekijk kaart van de achternaam Abdeljabbar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeljabbar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeljabbar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeljabbar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeljabbar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeljabbar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeljabbar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeljabbar in de wereld

 1. Marokko Marokko (409)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (59)
 3. Spanje Spanje (15)
 4. Frankrijk Frankrijk (10)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Tunesië Tunesië (9)
 7. Zweden Zweden (4)
 8. Duitsland Duitsland (1)
 9. Algerije Algerije (1)
 10. Irak Irak (1)
 11. Italië Italië (1)
 12. Jordanië Jordanië (1)
 13. Noorwegen Noorwegen (1)
 14. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeljabbar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeljabbar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeljabbar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeljabbar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdeljabbar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljabbar.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeljabbar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeljabbar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeljabbar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abduljabbar
 2. Abdeljebbar
 3. Abdeljabar
 4. Abdeljaber
 5. Abdul-jabbar
 6. Abdul jabbar
 7. Abdeljawad
 8. Abdeljaouad
 9. Abdeljalak
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkabir
 12. Abdul jabar
 13. Abdel abas
 14. Abdel-sattar
 15. Abdelaal
 16. Abdelfatah
 17. Abdelfattah
 18. Abdelkader
 19. Abdelmalak
 20. Abdelnabi
 21. Abdelqader
 22. Abdelrahman
 23. Abdelraza
 24. Abdelsalam
 25. Abdelwahab
 26. Abdelgadir
 27. Abdeljalil
 28. Abdelkbir
 29. Abdelwahad
 30. Abdelkebir
 31. Abdelhabib
 32. Abdelkamal
 33. Abdelkadir
 34. Abdel sattar
 35. Abdelhalak
 36. Abdulsatar
 37. Abdel aal
 38. Abdelhamza
 39. Abdelbari
 40. Abdelmaula