Achternaam AbdeljaouadMeer weten over de achternaam Abdeljaouad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeljaouad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeljaouad leven.

De Abdeljaouad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeljaouad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeljaouad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeljaouad

Bekijk kaart van de achternaam Abdeljaouad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeljaouad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeljaouad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeljaouad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeljaouad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeljaouad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeljaouad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeljaouad in de wereld

 1. Marokko Marokko (477)
 2. Frankrijk Frankrijk (18)
 3. Tunesië Tunesië (9)
 4. Canada Canada (2)
 5. Zwitserland Zwitserland (1)
 6. Algerije Algerije (1)
 7. Engeland Engeland (1)
 8. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeljaouad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeljaouad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeljaouad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeljaouad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdeljaouad enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdeljaouad stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljaouad.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeljaouad, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeljaouad, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeljaouad met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdeljaoued
 2. Abdeljawad
 3. Abdellaoui
 4. Abdeljabbar
 5. Abdelouahd
 6. Abdelwahad
 7. Abdeljalak
 8. Abdeljalal
 9. Abdelraouf
 10. Abdelmaoula
 11. Abdelaoui
 12. Abdeljabar
 13. Abdallaoui
 14. Abdelaal
 15. Abdelfatah
 16. Abdelfattah
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhamid
 19. Abdeljaber
 20. Abdellouli
 21. Abdelmajid
 22. Abdelmalak
 23. Abdelmoula
 24. Abdelnour
 25. Abdelouahed
 26. Abdelrahman
 27. Abdelraza
 28. Abdelsalam
 29. Abdelsayed
 30. Abdelwahab
 31. Abdul-ahad
 32. Abdulahad
 33. Abduljabbar
 34. Abdelmadjid
 35. Abdelouadoud
 36. Abdeljalil
 37. Abdelmayid
 38. Abdelouafi
 39. Abdeluahid
 40. Abdelwahid