Achternaam AbduljabbarMeer weten over de achternaam Abduljabbar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abduljabbar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abduljabbar leven.

De Abduljabbar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abduljabbar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abduljabbar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abduljabbar

Bekijk kaart van de achternaam Abduljabbar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abduljabbar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abduljabbar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abduljabbar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abduljabbar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abduljabbar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abduljabbar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abduljabbar in de wereld

 1. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4894)
 2. Filipijnen Filipijnen (1073)
 3. Irak Irak (189)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (84)
 5. Qatar Qatar (74)
 6. Zweden Zweden (67)
 7. Pakistan Pakistan (56)
 8. India India (53)
 9. Nigeria Nigeria (41)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (31)
 11. Engeland Engeland (14)
 12. Canada Canada (7)
 13. Jemen Jemen (6)
 14. Indonesië Indonesië (5)
 15. Soedan Soedan (4)
 16. Australië Australië (4)
 17. Bahrein Bahrein (4)
 18. Sri Lanka Sri Lanka (4)
 19. Maleisië Maleisië (4)
 20. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (3)
 21. Jordanië Jordanië (3)
 22. Nederland Nederland (3)
 23. Duitsland Duitsland (2)
 24. Frankrijk Frankrijk (2)
 25. Noorwegen Noorwegen (2)
 26. Afghanistan Afghanistan (1)
 27. Singapore Singapore (1)
 28. Syrië Syrië (1)
 29. Bangladesh Bangladesh (1)
 30. Tunesië Tunesië (1)
 31. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 32. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 33. Zwitserland Zwitserland (1)
 34. China China (1)
 35. Finland Finland (1)
 36. Wales Wales (1)
 37. Koeweit Koeweit (1)
 38. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 39. Oman Oman (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abduljabbar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abduljabbar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abduljabbar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abduljabbar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduljabbar. Dit komt doordat de achternaam Abduljabbar vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abduljabbar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abduljabbar, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abduljabbar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abduljabbar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abduljabbar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-jabbar
 2. Abdeljabbar
 3. Abdul jabbar
 4. Abdeljebbar
 5. Abdul jabar
 6. Abdeljabar
 7. Abdeljaber
 8. Abdulsatar
 9. Abdeljawad
 10. Abdul-ahad
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-sattar
 13. Abdulahad
 14. Abdulkadir
 15. Abdulnabi
 16. Abdulrab
 17. Abdulrahman
 18. Abdullaeva
 19. Abdeljaouad
 20. Abdeljalak
 21. Abdeljalal
 22. Abdul amir
 23. Abdul sattar
 24. Abdelkabir
 25. Abdulhanan
 26. Abdulrazak
 27. Abdulsalam
 28. Abdulwahab
 29. Abdulaeva
 30. Abdul bari
 31. Abdul satar
 32. Abdel abas
 33. Abdulkader
 34. Abdel-sattar
 35. Abdelaal
 36. Abdelfatah
 37. Abdelfattah
 38. Abdelkader
 39. Abdelmalak
 40. Abdelnabi