Achternaam Abdel abasMeer weten over de achternaam Abdel abas is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel abas in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel abas leven.

De Abdel abas achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel abas, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel abas zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel abas

Bekijk kaart van de achternaam Abdel abas

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel abas ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel abas draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel abas die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel abas vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel abas zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel abas onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel abas in de wereld

 1. Irak Irak (14866)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 3. Koeweit Koeweit (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel abas hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel abas in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel abas de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel abas een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdel abas hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel abas maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel abas veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel abas, zoals we kunnen zien.

 1. Abdel aal
 2. Abdeljabar
 3. Abdelaal
 4. Abdelfatah
 5. Abdeljaber
 6. Abdeljawad
 7. Abdelmalak
 8. Abdelnabi
 9. Abdelraza
 10. Abdelsalam
 11. Abdelwahab
 12. Abdeljabbar
 13. Abdelwahad
 14. Abdeljalak
 15. Abdelasis
 16. Abdeljalal
 17. Abdelhabib
 18. Abdelkamal
 19. Abdel wahab
 20. Abdel salam
 21. Abdel sada
 22. Abdelazis
 23. Abdelhalak
 24. Abdelkabir
 25. Abdul jabar
 26. Abdel gawad
 27. Abdel nabi
 28. Abdel baki
 29. Abdel lah
 30. Abdel-salam
 31. Abdela
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelatif
 35. Abdelaziz
 36. Abdelfattah
 37. Abdelhadi
 38. Abdelhady
 39. Abdelhafid
 40. Abdelhak