Achternaam Abdel gawadMeer weten over de achternaam Abdel gawad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel gawad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel gawad leven.

De Abdel gawad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel gawad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel gawad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel gawad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel gawad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel gawad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel gawad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel gawad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel gawad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel gawad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel gawad in de wereld

  1. Palestijns Gebied (2303)
  2. Egypte (1312)
  3. Nederland (14)
  4. Zwitserland (1)
  5. Spanje (1)
  6. Engeland (1)
  7. Zweden (1)
  8. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel gawad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel gawad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel gawad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel gawad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.