Achternaam Abdul jabbarMeer weten over de achternaam Abdul jabbar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul jabbar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul jabbar leven.

De Abdul jabbar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul jabbar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul jabbar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul jabbar

Bekijk kaart van de achternaam Abdul jabbar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul jabbar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul jabbar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul jabbar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul jabbar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul jabbar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul jabbar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul jabbar in de wereld

 1. Irak Irak (63052)
 2. Jemen Jemen (8923)
 3. Afghanistan Afghanistan (532)
 4. Egypte Egypte (488)
 5. Filipijnen Filipijnen (360)
 6. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (328)
 7. Syrië Syrië (199)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (170)
 9. Koeweit Koeweit (154)
 10. India India (80)
 11. Maleisië Maleisië (52)
 12. Jordanië Jordanië (43)
 13. Nigeria Nigeria (32)
 14. Singapore Singapore (21)
 15. Frankrijk Frankrijk (12)
 16. Engeland Engeland (12)
 17. Zweden Zweden (12)
 18. Spanje Spanje (8)
 19. Oman Oman (7)
 20. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (6)
 21. Thailand Thailand (3)
 22. Brazilië Brazilië (2)
 23. Canada Canada (2)
 24. Noorwegen Noorwegen (2)
 25. Zwitserland Zwitserland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul jabbar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul jabbar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul jabbar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul jabbar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul jabbar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul jabbar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul jabbar.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul jabbar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul jabbar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul jabbar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-jabbar
 2. Abduljabbar
 3. Abdul jabar
 4. Abdeljabbar
 5. Abdul sattar
 6. Abdeljebbar
 7. Abdul satar
 8. Abdeljabar
 9. Abdeljaber
 10. Abdul-sattar
 11. Abdul amir
 12. Abdul rahman
 13. Abdul razzaq
 14. Abdel sattar
 15. Abdul gadir
 16. Abdul gafoor
 17. Abdul razzag
 18. Abdul samad
 19. Abdul jalil
 20. Abdul hanan
 21. Abdulsatar
 22. Abdul jaleel
 23. Abdul hannan
 24. Abdul nasir
 25. Abdul bari
 26. Abdul mannan
 27. Abdul gadhir
 28. Abdul razaq
 29. Abdel abas
 30. Abdel-sattar
 31. Abdeljawad
 32. Abdul-ahad
 33. Abdul-amir
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-gafoor
 36. Abdul-ghafar
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-qadir
 39. Abdul-rahman
 40. Abdul-razzaq