Achternaam Abdul gafoorMeer weten over de achternaam Abdul gafoor is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul gafoor in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul gafoor leven.

De Abdul gafoor achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul gafoor, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul gafoor zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul gafoor

Bekijk kaart van de achternaam Abdul gafoor

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul gafoor ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul gafoor draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul gafoor die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul gafoor vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul gafoor zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul gafoor onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul gafoor in de wereld

 1. Maldiven Maldiven (381)
 2. Maleisië Maleisië (28)
 3. Engeland Engeland (6)
 4. Noorwegen Noorwegen (1)
 5. Thailand Thailand (1)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul gafoor hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul gafoor in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul gafoor de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul gafoor een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul gafoor enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul gafoor stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul gafoor.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul gafoor veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul gafoor, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul-gafoor
 2. Abdul ghafoor
 3. Abdul-ghafoor
 4. Abdul gayoom
 5. Abdul gadir
 6. Abdul gayyoom
 7. Abdul shakoor
 8. Abdul gadhir
 9. Abdul rasool
 10. Abdul-ghafar
 11. Abdul-ghafur
 12. Abdelghafour
 13. Abdul amir
 14. Abdul jabbar
 15. Abdul sattar
 16. Abdul ganee
 17. Abdul nasir
 18. Abdul satar
 19. Abdul jabar
 20. Abdul-amir
 21. Abdul-basir
 22. Abdul-jabbar
 23. Abdul-qadir
 24. Abdul-sattar
 25. Abdul-zahir
 26. Abduljabbar
 27. Abdulkadir
 28. Abdelgadir
 29. Abdul aziz
 30. Abdul majid
 31. Abdul ghani
 32. Abdul rahman
 33. Abdul hamid
 34. Abdul razzaq
 35. Abdul latif
 36. Abdel sattar
 37. Abdul karim
 38. Abdul azeez
 39. Abdul hakeem
 40. Abdul kareem