Achternaam Abdul gayyoomMeer weten over de achternaam Abdul gayyoom is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul gayyoom in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul gayyoom leven.

De Abdul gayyoom achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul gayyoom, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul gayyoom zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul gayyoom

Bekijk kaart van de achternaam Abdul gayyoom

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul gayyoom ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul gayyoom draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul gayyoom die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul gayyoom vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul gayyoom zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul gayyoom onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul gayyoom in de wereld

 1. Maldiven Maldiven (189)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul gayyoom hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul gayyoom in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul gayyoom de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul gayyoom een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul gayyoom. Dit komt doordat de achternaam Abdul gayyoom vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul gayyoom stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul gayyoom.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul gayyoom hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul gayyoom maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul gayyoom veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul gayyoom, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul gayoom
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul-gafoor
 4. Abdul-qayyum
 5. Abdul ghafoor
 6. Abdul rasool
 7. Abdul-ghafoor
 8. Abdul karim
 9. Abdul gadir
 10. Abdul hakeem
 11. Abdul kareem
 12. Abdul raheem
 13. Abdul shakoor
 14. Abdul ganee
 15. Abdul haleem
 16. Abdul gadhir
 17. Abdel dayem
 18. Abdul halim
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-kareem
 21. Abdul-karim
 22. Abdul-rahim
 23. Abdul-salam
 24. Abdulhakim
 25. Abdulkareem
 26. Abdulkarim
 27. Abdullayev
 28. Abdullayeva
 29. Abdulraheem
 30. Abdulrahim
 31. Abdul-raheem
 32. Abdulsayed
 33. Abdul aziz
 34. Abdul amir
 35. Abdul majid
 36. Abdul ghani
 37. Abdul rahman
 38. Abdul hamid
 39. Abdul jabbar
 40. Abdul razzaq