Achternaam Abdul haleemMeer weten over de achternaam Abdul haleem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul haleem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul haleem leven.

De Abdul haleem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul haleem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul haleem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul haleem

Bekijk kaart van de achternaam Abdul haleem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul haleem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul haleem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul haleem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul haleem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul haleem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul haleem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul haleem in de wereld

 1. Maldiven Maldiven (32)
 2. Pakistan Pakistan (14)
 3. Egypte Egypte (9)
 4. India India (6)
 5. Maleisië Maleisië (6)
 6. Engeland Engeland (2)
 7. Nigeria Nigeria (2)
 8. Filipijnen Filipijnen (1)
 9. Thailand Thailand (1)
 10. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul haleem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul haleem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul haleem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul haleem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul haleem hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul haleem maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul haleem veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul haleem, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul haleem, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul haleem, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul haleem met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul hakeem
 2. Abdul kareem
 3. Abdul raheem
 4. Abdul hameed
 5. Abdul jaleel
 6. Abdul-hakeem
 7. Abdul halim
 8. Abdul-hameed
 9. Abdul-kareem
 10. Abdulkareem
 11. Abdulraheem
 12. Abdul-raheem
 13. Abdul azeez
 14. Abdul majeed
 15. Abdul ghanee
 16. Abdul ganee
 17. Abdul baree
 18. Abdul khaleq
 19. Abdel halim
 20. Abdelhalim
 21. Abdelkhalek
 22. Abdul-azeez
 23. Abdul-hakim
 24. Abdul-salam
 25. Abdulhakim
 26. Abdulkhalil
 27. Abdelkhaleq
 28. Abdul hamid
 29. Abdul karim
 30. Abdel salam
 31. Abdul latheef
 32. Abdul rasheed
 33. Abdelhakem
 34. Abdul jalil
 35. Abdulmateen
 36. Abdul hanan
 37. Abdulsalam
 38. Abdelazeem
 39. Abdul gayoom
 40. Abdul hannan