Achternaam Abdul-hakeemMeer weten over de achternaam Abdul-hakeem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-hakeem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-hakeem leven.

De Abdul-hakeem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-hakeem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-hakeem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-hakeem

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-hakeem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-hakeem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-hakeem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-hakeem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-hakeem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-hakeem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-hakeem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-hakeem in de wereld

 1. Ghana Ghana (277)
 2. Nigeria Nigeria (104)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (41)
 4. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (8)
 5. Pakistan Pakistan (6)
 6. Qatar Qatar (6)
 7. Engeland Engeland (3)
 8. Egypte Egypte (1)
 9. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-hakeem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-hakeem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-hakeem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-hakeem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul-hakeem enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-hakeem. Dit komt doordat de achternaam Abdul-hakeem vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul-hakeem hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-hakeem maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul-hakeem veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul-hakeem, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul hakeem
 2. Abdul-hakim
 3. Abdul-hameed
 4. Abdul-kareem
 5. Abdul-raheem
 6. Abdul haleem
 7. Abdul-azeez
 8. Abdulhakim
 9. Abdulkareem
 10. Abdulraheem
 11. Abdul kareem
 12. Abdul raheem
 13. Abdul hameed
 14. Abdelhakem
 15. Abdelhakim
 16. Abdul-hadi
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-karim
 20. Abdul-qayyum
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-shakur
 24. Abdul-wakil
 25. Abdul-rasheed
 26. Abdul azeez
 27. Abdulmateen
 28. Abdelazeem
 29. Abdul majeed
 30. Abdul ghanee
 31. Abdul ganee
 32. Abdul jaleel
 33. Abdul baree
 34. Abdulazeez
 35. Abdul halim
 36. Abdel-salam
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelkazem
 40. Abdelkhalek