Achternaam Abdul bareeMeer weten over de achternaam Abdul baree is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul baree in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul baree leven.

De Abdul baree achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul baree, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul baree zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul baree

Bekijk kaart van de achternaam Abdul baree

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul baree ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul baree draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul baree die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul baree vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul baree zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul baree onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul baree in de wereld

 1. Maldiven Maldiven (31)
 2. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul baree hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul baree in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul baree de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul baree een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul baree enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul baree. Dit komt doordat de achternaam Abdul baree vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abdul kareem
 2. Abdul ganee
 3. Abdul bari
 4. Abdul-kareem
 5. Abdulkareem
 6. Abdul karim
 7. Abdul azeez
 8. Abdul hakeem
 9. Abdul raheem
 10. Abdul hameed
 11. Abdul majeed
 12. Abdul ghanee
 13. Abdul jaleel
 14. Abdul haleem
 15. Abdul-azeez
 16. Abdul-baqi
 17. Abdul-basir
 18. Abdul-hameed
 19. Abdul-karim
 20. Abdularuf
 21. Abdulkarim
 22. Abdullayev
 23. Abdulraheem
 24. Abdul-raheem
 25. Abdullaev
 26. Abdulsayed
 27. Abdul aziz
 28. Abdul amir
 29. Abdul majid
 30. Abdul hamid
 31. Abdul latif
 32. Abdul gadir
 33. Abdul latheef
 34. Abdul rasheed
 35. Abdul samad
 36. Abdul jalil
 37. Abdel naser
 38. Abdulmateen
 39. Abdul rauf
 40. Abdul hanan