Achternaam Abdul raufMeer weten over de achternaam Abdul rauf is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul rauf in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul rauf leven.

De Abdul rauf achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul rauf, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul rauf zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul rauf

Bekijk kaart van de achternaam Abdul rauf

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul rauf ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul rauf draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul rauf die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul rauf vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul rauf zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul rauf onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul rauf in de wereld

 1. Afghanistan Afghanistan (769)
 2. Pakistan Pakistan (653)
 3. Nigeria Nigeria (599)
 4. Filipijnen Filipijnen (288)
 5. India India (50)
 6. Engeland Engeland (14)
 7. Maldiven Maldiven (6)
 8. Thailand Thailand (5)
 9. Maleisië Maleisië (4)
 10. Zweden Zweden (2)
 11. Canada Canada (1)
 12. Wales Wales (1)
 13. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul rauf hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul rauf in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul rauf de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul rauf een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul rauf enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul rauf stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul rauf.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul rauf hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul rauf maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul rauf veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul rauf, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul rauf, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul rauf, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul rauf met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdularuf
 2. Abdul-rasul
 3. Abdulrab
 4. Abdul latif
 5. Abdul bari
 6. Abdul razaq
 7. Abdul haq
 8. Abdul qawi
 9. Abdelraouf
 10. Abdelraza
 11. Abdul-baqi
 12. Abdul-hadi
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-rahim
 15. Abdul-raziq
 16. Abdul-wadud
 17. Abdula
 18. Abdulah
 19. Abdulahad
 20. Abdulahi
 21. Abdulai
 22. Abdulatif
 23. Abdulghani
 24. Abdulhadi
 25. Abdulhaqq
 26. Abdulla
 27. Abdullah
 28. Abdullahi
 29. Abdullahu
 30. Abdullatif
 31. Abdulnabi
 32. Abdulrahim
 33. Abdul-latif
 34. Abdullaev
 35. Abdul aziz
 36. Abdul amir
 37. Abdul majid
 38. Abdul ghani
 39. Abdul rahman
 40. Abdul hamid