Achternaam Abdul gadhirMeer weten over de achternaam Abdul gadhir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul gadhir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul gadhir leven.

De Abdul gadhir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul gadhir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul gadhir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul gadhir

Bekijk kaart van de achternaam Abdul gadhir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul gadhir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul gadhir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul gadhir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul gadhir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul gadhir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul gadhir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul gadhir in de wereld

 1. Maldiven Maldiven (31)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul gadhir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul gadhir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul gadhir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul gadhir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul gadhir. Dit komt doordat de achternaam Abdul gadhir vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul gadhir stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul gadhir.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul gadhir, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul gadhir, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul gadhir met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul gadir
 2. Abdul-qadir
 3. Abdul-zahir
 4. Abdulkadir
 5. Abdelgadir
 6. Abdul amir
 7. Abdul gafoor
 8. Abdul nasir
 9. Abdul quadir
 10. Abdul-amir
 11. Abdul-basir
 12. Abdul-gafoor
 13. Abdul-hadi
 14. Abdul-rahim
 15. Abdul-rashid
 16. Abdul-wahid
 17. Abdulahi
 18. Abdulhadi
 19. Abdullahi
 20. Abdulrahim
 21. Abdelkadir
 22. Abdul aziz
 23. Abdul majid
 24. Abdul ghafoor
 25. Abdul ghani
 26. Abdul hamid
 27. Abdel hadi
 28. Abdul jabbar
 29. Abdul latif
 30. Abdel wahid
 31. Abdul karim
 32. Abdul sattar
 33. Abdul jalil
 34. Abdul ganee
 35. Abdul gayoom
 36. Abdul bari
 37. Abdul satar
 38. Abdul malik
 39. Abdul jabar
 40. Abdel sahib