Achternaam Abdul quadirMeer weten over de achternaam Abdul quadir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul quadir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul quadir leven.

De Abdul quadir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul quadir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul quadir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul quadir

Bekijk kaart van de achternaam Abdul quadir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul quadir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul quadir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul quadir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul quadir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul quadir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul quadir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul quadir in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (23)
 2. India India (2)
 3. Engeland Engeland (1)
 4. Zweden Zweden (1)
 5. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul quadir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul quadir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul quadir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul quadir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul quadir hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul quadir maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul quadir, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul quadir, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul quadir met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-qadir
 2. Abdul gadir
 3. Abdulkadir
 4. Abdul amir
 5. Abdul nasir
 6. Abdul gadhir
 7. Abdul qawi
 8. Abdelqader
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-quddus
 13. Abdul-zahir
 14. Abdulhadi
 15. Abdelgadir
 16. Abdelkadir
 17. Abdul aziz
 18. Abdul majid
 19. Abdul ghani
 20. Abdul hamid
 21. Abdel hadi
 22. Abdul latif
 23. Abdul karim
 24. Abd al-qadir
 25. Abdul jalil
 26. Abdul muhsin
 27. Abdul bari
 28. Abdul satar
 29. Abdul malik
 30. Abdul jabar
 31. Abdulkader
 32. Abdel kader
 33. Abdul halim
 34. Abdelhadi
 35. Abdelkader
 36. Abdul-ahad
 37. Abdul-aziz
 38. Abdul-baqi
 39. Abdul-ghafar
 40. Abdul-ghafur