Achternaam Abdul-quddusMeer weten over de achternaam Abdul-quddus is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-quddus in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-quddus leven.

De Abdul-quddus achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-quddus, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-quddus zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-quddus

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-quddus

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-quddus ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-quddus draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-quddus die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-quddus vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-quddus zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-quddus onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-quddus in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 2. Nigeria Nigeria (2)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-quddus hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-quddus in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-quddus de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-quddus een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-quddus. Dit komt doordat de achternaam Abdul-quddus vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul-quddus, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul-quddus, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul-quddus met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-qadir
 2. Abdul-qayyum
 3. Abdul-wadud
 4. Abdul quadir
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-ghafur
 7. Abdul-hadi
 8. Abdul-rasul
 9. Abdul-shakur
 10. Abdelqader
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-azeez
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-gafoor
 17. Abdul-ghafar
 18. Abdul-ghani
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-hameed
 21. Abdul-hamid
 22. Abdul-haqq
 23. Abdul-jabbar
 24. Abdul-jalil
 25. Abdul-kareem
 26. Abdul-karim
 27. Abdul-khaliq
 28. Abdul-majid
 29. Abdul-rahim
 30. Abdul-rahman
 31. Abdul-rashid
 32. Abdul-raziq
 33. Abdul-razzaq
 34. Abdul-salam
 35. Abdul-samad
 36. Abdul-sattar
 37. Abdul-wahhab
 38. Abdul-wahid
 39. Abdul-wakil
 40. Abdul-zahir