Achternaam Abdul-majidMeer weten over de achternaam Abdul-majid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-majid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-majid leven.

De Abdul-majid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-majid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-majid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-majid

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-majid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-majid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-majid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-majid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-majid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-majid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-majid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-majid in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (46)
 2. Nigeria Nigeria (17)
 3. Oeganda Oeganda (10)
 4. Zweden Zweden (7)
 5. Canada Canada (6)
 6. Tanzania Tanzania (6)
 7. Engeland Engeland (5)
 8. Duitsland Duitsland (3)
 9. Maleisië Maleisië (3)
 10. Pakistan Pakistan (3)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 12. Afghanistan Afghanistan (2)
 13. Australië Australië (2)
 14. Denemarken Denemarken (1)
 15. Jordanië Jordanië (1)
 16. Oman Oman (1)
 17. Filipijnen Filipijnen (1)
 18. Soedan Soedan (1)
 19. Syrië Syrië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-majid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-majid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-majid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-majid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-majid stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-majid.

 1. Abdul majid
 2. Abdelmajid
 3. Abdul-hamid
 4. Abdul-wahid
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-amir
 7. Abdul-aziz
 8. Abdul-baqi
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-hakim
 12. Abdul-jalil
 13. Abdul-karim
 14. Abdul-qadir
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-rashid
 17. Abdul-raziq
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wakil
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulhamid
 23. Abdulmalik
 24. Abdul-latif
 25. Abdel-wahid
 26. Abdelmadjid
 27. Abdelmayid
 28. Abdelmjid
 29. Abdul hamid
 30. Abdul-ali
 31. Abdul majeed
 32. Abdul malik
 33. Abdelmagid
 34. Abdul-malak
 35. Abdelhafid
 36. Abdelhamid
 37. Abdelmalik
 38. Abdul-ghani
 39. Abdul-hameed
 40. Abdul-haqq