Achternaam Abdul-wadudMeer weten over de achternaam Abdul-wadud is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-wadud in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-wadud leven.

De Abdul-wadud achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-wadud, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-wadud zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-wadud

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-wadud

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-wadud ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-wadud draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-wadud die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-wadud vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-wadud zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-wadud onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-wadud in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 2. Kenia Kenia (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-wadud hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-wadud in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-wadud de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-wadud een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul-wadud enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Abdul-wahid
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-hamid
 5. Abdul-majid
 6. Abdul-qadir
 7. Abdul-rasul
 8. Abdul-samad
 9. Abdul-wakil
 10. Abdel-wahid
 11. Abdalwadoud
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-ghafur
 17. Abdul-hakim
 18. Abdul-hameed
 19. Abdul-haqq
 20. Abdul-jalil
 21. Abdul-karim
 22. Abdul-qayyum
 23. Abdul-quddus
 24. Abdul-rahim
 25. Abdul-rashid
 26. Abdul-raziq
 27. Abdul-salam
 28. Abdul-shakur
 29. Abdul-wahhab
 30. Abdul-zahir
 31. Abdulahad
 32. Abdularuf
 33. Abdulhadi
 34. Abdulhamid
 35. Abdulkadir
 36. Abdullahu
 37. Abdel-wahab
 38. Abdul-latif
 39. Abdel-hadi
 40. Abdulsayed