Achternaam Abdul-malakMeer weten over de achternaam Abdul-malak is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-malak in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-malak leven.

De Abdul-malak achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-malak, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-malak zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-malak

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-malak

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-malak ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-malak draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-malak die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-malak vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-malak zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-malak onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-malak in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (12)
 2. Chili Chili (8)
 3. Duitsland Duitsland (7)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 5. Libanon Libanon (2)
 6. Canada Canada (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)
 8. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-malak hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-malak in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-malak de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-malak een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul-malak enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-malak stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-malak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul-malak hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-malak maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul-malak, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul-malak, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul-malak met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelmalak
 2. Abdul-salam
 3. Abdulmalik
 4. Abdalmalak
 5. Abdul malik
 6. Abdel-salam
 7. Abdelmalek
 8. Abdelmalik
 9. Abdul-ahad
 10. Abdul-jalil
 11. Abdul-majid
 12. Abdul-samad
 13. Abdeljalak
 14. Abdelkhalak
 15. Abdelhalak
 16. Abdul-ali
 17. Abdulrazak
 18. Abdulsalam
 19. Abdelmalack
 20. Abdelkhalek
 21. Abdelmalki
 22. Abdelsalam
 23. Abdul-amir
 24. Abdul-aziz
 25. Abdul-baqi
 26. Abdul-basir
 27. Abdul-ghafar
 28. Abdul-hadi
 29. Abdul-hakim
 30. Abdul-hamid
 31. Abdul-haqq
 32. Abdul-jabbar
 33. Abdul-karim
 34. Abdul-khaliq
 35. Abdul-qadir
 36. Abdul-rahim
 37. Abdul-rahman
 38. Abdul-rasul
 39. Abdul-raziq
 40. Abdul-razzaq