Achternaam Abdul ghafoorMeer weten over de achternaam Abdul ghafoor is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul ghafoor in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul ghafoor leven.

De Abdul ghafoor achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul ghafoor, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul ghafoor zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul ghafoor

Bekijk kaart van de achternaam Abdul ghafoor

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul ghafoor ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul ghafoor draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul ghafoor die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul ghafoor vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul ghafoor zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul ghafoor onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul ghafoor in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (112671)
 2. Irak Irak (7425)
 3. Koeweit Koeweit (2661)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2023)
 5. Jemen Jemen (1354)
 6. Oman Oman (1270)
 7. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (1087)
 8. Afghanistan Afghanistan (833)
 9. Maldiven Maldiven (141)
 10. Syrië Syrië (9)
 11. Canada Canada (4)
 12. Noorwegen Noorwegen (3)
 13. Zweden Zweden (3)
 14. Engeland Engeland (2)
 15. Libanon Libanon (2)
 16. Thailand Thailand (2)
 17. Wales Wales (1)
 18. Jordanië Jordanië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul ghafoor hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul ghafoor in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul ghafoor de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul ghafoor een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul ghafoor enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul ghafoor. Dit komt doordat de achternaam Abdul ghafoor vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul ghafoor stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul ghafoor.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul ghafoor hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul ghafoor maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul ghafoor, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul ghafoor, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul ghafoor met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-ghafoor
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul-gafoor
 4. Abdul shakoor
 5. Abdul-ghafar
 6. Abdul-ghafur
 7. Abdelghafour
 8. Abdul gayoom
 9. Abdul ghani
 10. Abdul gadir
 11. Abdul gayyoom
 12. Abdul ghanee
 13. Abdul gadhir
 14. Abdul rasool
 15. Abdul-ghani
 16. Abdul-shakur
 17. Abdulghani
 18. Abdul amir
 19. Abdul hamid
 20. Abdul jabbar
 21. Abdul hakeem
 22. Abdul sattar
 23. Abdul hameed
 24. Abdul hanan
 25. Abdul ganee
 26. Abdul hannan
 27. Abdul nasir
 28. Abdul haleem
 29. Abdul satar
 30. Abdul khaleq
 31. Abdul haq
 32. Abdul shukur
 33. Abdul jabar
 34. Abdel ghani
 35. Abdul quadir
 36. Abdul halim
 37. Abdelghani
 38. Abdelhafid
 39. Abdul-ahad
 40. Abdul-amir