Achternaam Abdul mannanMeer weten over de achternaam Abdul mannan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul mannan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul mannan leven.

De Abdul mannan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul mannan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul mannan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul mannan

Bekijk kaart van de achternaam Abdul mannan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul mannan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul mannan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul mannan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul mannan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul mannan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul mannan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul mannan in de wereld

 1. India India (50)
 2. Maldiven Maldiven (38)
 3. Maleisië Maleisië (9)
 4. Filipijnen Filipijnen (4)
 5. Thailand Thailand (2)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul mannan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul mannan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul mannan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul mannan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul mannan. Dit komt doordat de achternaam Abdul mannan vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abdul hannan
 2. Abdul hanan
 3. Abdul rahman
 4. Abdulhanan
 5. Abdul-rahman
 6. Abdulrahman
 7. Abd al-manan
 8. Abdul majid
 9. Abdul jabbar
 10. Abdul razzaq
 11. Abdul razzag
 12. Abdul samad
 13. Abdul sattar
 14. Abdulmateen
 15. Abdul majeed
 16. Abdul ganee
 17. Abdul rahmaan
 18. Abdul muhsin
 19. Abdul satar
 20. Abdul razaq
 21. Abdul malik
 22. Abdul jabar
 23. Abdel rahman
 24. Abdul-malak
 25. Abdel-rahman
 26. Abdelmalak
 27. Abdelmanje
 28. Abdelrahman
 29. Abdul-ahad
 30. Abdul-jabbar
 31. Abdul-majid
 32. Abdul-razzaq
 33. Abdul-salam
 34. Abdul-samad
 35. Abdul-sattar
 36. Abdul-wahhab
 37. Abdulahad
 38. Abdulghani
 39. Abduljabbar
 40. Abdulmalik