Achternaam AbdeljebbarMeer weten over de achternaam Abdeljebbar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeljebbar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeljebbar leven.

De Abdeljebbar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeljebbar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeljebbar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeljebbar

Bekijk kaart van de achternaam Abdeljebbar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeljebbar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeljebbar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeljebbar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeljebbar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeljebbar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeljebbar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeljebbar in de wereld

 1. Marokko Marokko (409)
 2. Algerije Algerije (5)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 4. België België (1)
 5. Frankrijk Frankrijk (1)
 6. Mauritanië Mauritanië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeljebbar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeljebbar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeljebbar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeljebbar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljebbar. Dit komt doordat de achternaam Abdeljebbar vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdeljebbar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljebbar.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdeljebbar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljebbar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdeljabbar
 2. Abduljabbar
 3. Abdeljabar
 4. Abdeljaber
 5. Abdul-jabbar
 6. Abdelkebir
 7. Abdul jabbar
 8. Abdeljawad
 9. Abdelelah
 10. Abdeljaouad
 11. Abdelkbir
 12. Abdeljalak
 13. Abdeljalal
 14. Abdelfetah
 15. Abdelfettah
 16. Abdelkabir
 17. Abdul jabar
 18. Abdel abas
 19. Abdelbari
 20. Abdel-bary
 21. Abdelnebi
 22. Abdel-salam
 23. Abdel-sattar
 24. Abdela
 25. Abdelaal
 26. Abdelah
 27. Abdelfatah
 28. Abdelfattah
 29. Abdelhak
 30. Abdelhay
 31. Abdelilah
 32. Abdelkader
 33. Abdelkerim
 34. Abdella
 35. Abdellah
 36. Abdelmalak
 37. Abdelmessih
 38. Abdelmoula
 39. Abdelnabi
 40. Abdelnour