Achternaam Abdel-sattarMeer weten over de achternaam Abdel-sattar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel-sattar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel-sattar leven.

De Abdel-sattar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel-sattar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel-sattar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel-sattar

Bekijk kaart van de achternaam Abdel-sattar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel-sattar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel-sattar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel-sattar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel-sattar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel-sattar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel-sattar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel-sattar in de wereld

 1. Egypte Egypte (702)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (199)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 4. Engeland Engeland (1)
 5. Koeweit Koeweit (1)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel-sattar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel-sattar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel-sattar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel-sattar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel-sattar. Dit komt doordat de achternaam Abdel-sattar vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdel-sattar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel-sattar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel-sattar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel-sattar, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul-sattar
 2. Abdel sattar
 3. Abdul sattar
 4. Abdel-salam
 5. Abdelfattah
 6. Abdulsatar
 7. Abdul satar
 8. Abdel fattah
 9. Abdel-fatah
 10. Abdel-rahman
 11. Abdelfatah
 12. Abdelsalam
 13. Abdul-jabbar
 14. Abdul-salam
 15. Abdul-samad
 16. Abdel-wahab
 17. Abdel-zahra
 18. Abdeljabbar
 19. Abdelfettah
 20. Abdel salam
 21. Abdel sada
 22. Abdel-kader
 23. Abdeljabar
 24. Abdelaal
 25. Abdelatif
 26. Abdeljaber
 27. Abdeljawad
 28. Abdelkader
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelmalak
 32. Abdelouahab
 33. Abdelqader
 34. Abdelrahman
 35. Abdelraza
 36. Abdelsayed
 37. Abdelwahab
 38. Abdul-ahad
 39. Abdul-amir
 40. Abdul-basir