Achternaam AbdelfettahMeer weten over de achternaam Abdelfettah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelfettah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelfettah leven.

De Abdelfettah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelfettah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelfettah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelfettah

Bekijk kaart van de achternaam Abdelfettah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelfettah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelfettah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelfettah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelfettah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelfettah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelfettah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelfettah in de wereld

 1. Marokko Marokko (886)
 2. Algerije Algerije (626)
 3. Frankrijk Frankrijk (23)
 4. Canada Canada (5)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 6. België België (2)
 7. Zwitserland Zwitserland (1)
 8. Italië Italië (1)
 9. Maleisië Maleisië (1)
 10. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelfettah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelfettah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelfettah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelfettah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelfettah enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelfettah. Dit komt doordat de achternaam Abdelfettah vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelfettah stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelfettah.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelfettah hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelfettah maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdelfattah
 2. Abdelfetah
 3. Abdelfatah
 4. Abdel fattah
 5. Abdelelah
 6. Abdel-fatah
 7. Abdel-sattar
 8. Abdelah
 9. Abdelilah
 10. Abdellah
 11. Abdelmessih
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdel sattar
 15. Abdeljebbar
 16. Abdellilah
 17. Abdel-lah
 18. Abdel lah
 19. Abdallah
 20. Abdel-salam
 21. Abdela
 22. Abdelaal
 23. Abdelatif
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkerim
 28. Abdella
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelmalak
 33. Abdelmoula
 34. Abdelouahab
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdillah
 40. Abdul-sattar