Achternaam AbdelfettahMeer weten over de achternaam Abdelfettah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelfettah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelfettah leven.

De Abdelfettah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelfettah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelfettah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelfettah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelfettah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelfettah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelfettah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelfettah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelfettah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelfettah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelfettah in de wereld

 1. Marokko (886)
 2. Algerije (626)
 3. Frankrijk (23)
 4. Canada (5)
 5. Verenigde Staten (5)
 6. België (2)
 7. Zwitserland (1)
 8. Italië (1)
 9. Maleisië (1)
 10. Tunesië (1)
 11. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelfettah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelfettah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelfettah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelfettah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.